top of page

EMPRESES

El més important per a nosaltres és adaptar-nos i actuar segons les necessitats del territori. Estudiem i avaluem cada regió on operem i oferim una solució estratègica per a l'empresa i les persones residents que busquen un lloc de treball.

A Connect Ett som especialistes en diferents sectors amb un ampli coneixement per poder oferir solucions de contractació adaptades i personalitzadesMitjançant un procés de selecció rigorós, avaluem totes les dimensions de la persona candidata per garantir una excel·lent incorporació i respondre a les necessitats de demanda de l'empresa. 

Metal·lúrgic

Manufactura

Alimentació

Restauració i hostaleria

Construcció

Industrial

Automoció

Logística

Pràctiques

Formació

Gremis

Altres

Les nostres solucions professionals

Anem molt més enllà de la selecció de treball temporal, connectem a les persones i oferim a les empreses el talent que necessiten. A més, donem cobertura a totes les necessitats d'una organització en un ampli ventall de possibilitats: des de la selecció de treball temporal, serveis de logística, embalatge i assessorament integral en tots els àmbits: som l'extensió de la pròpia empresa

15

Años de

Experiencia

28

6

Industrias

Especializadas

4

Socios con

Experiencia

15

Anys

D'experiència

4

Oficines

D'atenció al client

12

Sectors

Especialitzats

4

Socis amb

Experiència

PER QUÈ CONNECT ETT?

Estàs buscant candidats/es?

Quan arriba una oportunitat laboral, posem en marxa un procés de selecció de personal amb l'objectiu de connectar a persones i empreses.

Catàleg corporatiu

Descarrega't el nostre catàleg corporatiu per conèixer tots els nostres serveis.

Artboard 1 copy 6.png
bottom of page